Kontrasts

Fonta izmērs

news_show

“Radi Vidi Pats” aicina pievienoties biedrības portfolio veidošanā

Biedrība “Radi Vidi Pats” līdz augusta beigām īsteno kapacitātes stiprināšanas projektu, kura ietvaros tiek veidots biedrības 17 gadu darbības portfolio – projektu, brīvprātīgo darbu un citu aktivitāšu apkopojums, kurā savu artavu aicināti sniegt arī liepājnieki.

Šogad biedrībai apritēja 17 gadi un tās pastāvēšanas laikā ne mazums liepājnieku un kurzemnieku ir iesaistījušies biedrības veidošanā, aktivitātēs un notikumos. Sākot jau ar “Boltik Baik” festivāliem, līdz pat brīvprātīgo darbu projektiem, uz kuriem nosūtīti ne mazums cilvēku.

Šogad tiek īstenots biedrības kapacitātes celšanas projekts, un tā ietvaros radīts arī biedrības portfolio. Tā kā tas atrodas noslēdzošajā fāzē un pavisam drīz jau būs aplūkojams biedrības telpās, liepājnieki tiek aicināti atcerēties par savu iesaisti biedrībā vai kādā konkrētā projektā un savas pārdomas (pāris teikumus) sūtīt uz rvpliepaja@gmail.com ar norādi “biedrības portfolio”.

Biedrības "Radi Vidi Pats" portfolio tapis projekta "Radi Radi Vidi Pats pats" ietvaros. Projektu "Radi Radi Vidi Pats pats" finansē Islande, Lihtenšteina un Norvēģija caur EEZ un Norvēģijas grantu programmu “Aktīvo iedzīvotāju fonds”.

ActiveCitizensFund KapacitātesProjekts