Kontrasts

Fonta izmērs

news_show
Ekrānšāviņš no video sadaļas RVP ļaudis

Iepazīsties – RVP ļaudis. Intervijas.

Kopš 2021. gada rudens biedrībā “Radi Vidi Pats” tiek īstenots kapacitātes projekts ar nosaukumu “Radi Radi Vidi Pats pats”, kas palīdz stiprināt biedrības biedru un aktīvistu kapacitāti, celt biedrības darba spējas, mērķtiecību, kvalitāti un ilgtspēju, pilnveidot un papildināt esošos resursus, lai nākotnē biedrība kļūtu finansiāli neatkarīga un spēcīga savā ikdienas darbībā.

Viena no biedrības aktivitātēm līdz šim bijusi arī interviju veidošana ar biedrības biedriem un aktīvistiem, kas ļauj plašākai sabiedrībai ieraudzīt tos cilvēkus, kas “stāv” aiz biedrības un tos pārstāv. Visi video ir pieejami “Radi Vidi Pats” sociālajā tīklā Facebook, kā arī tos var aplūkot biedrības Youtube kanālā (visi video pieejami šeit. Nosaukums video listei ir RVP ļaudis). Video iespējams noskaidrot, kurš no biedriem aktīvi interesējas par astronomiju, kurš ārpus biedrības darbojas kā dakteris klauns slimnīcās, kurš spēlē ģitāru un dzied un kura ceļi uz Liepāju atveduši tikai pirms dažiem gadiem.

Biedrus un aktīvistus intervēja biedrības aktīviste Kristīne Jonova, video mākslinieciskā veidotāja – Diana Lelis.

Projektu "Radi "Radi Vidi Pats" pats" finansē Islande, Lihtenšteina un Norvēģija caur EEZ un Norvēģijas grantu programmu “Aktīvo iedzīvotāju fonds”.

ActiveCitizensFund KapacitātesProjekts