Kontrasts

Fonta izmērs

news_show

Mācāmies par finansēm

Jau vairākas nedēļas Andras Strautiņas vadībā pulcējamies tiešsaistes mācībās, lai saprastu, kā labāk organizēt un plānot biedrības finanses un, kādi varētu būt potenciālie finanšu piesaistes veidi. Arī šajā piektdienā būs turpinājums, kuru gaidām ar nepacietību.

Vairāki “Radi Vidi Pats” produkti un pakalpojumu piemēri ir ar pārdošanas potenciālu, piemēram, spēles, otrreizējas pārstrādes aksesuāri un to darbnīcu rīkošana, ērmriteņu noma, pasākumu rīkošana, neformālās izglītības mācību rīkošana, projektu rakstīšana un konsultācija šajos jautājumos utt. Kā izradās, mums katram ir pa kādai vai pat vairākām spējām, kuras piesaistot biedrībai un pilnveidojot, būtu iespējams ar to arī pelnīt, un tādējādi mazināt atkarību no projektu konkursiem.

Pirmajā nodarbībā veidojām savu resursu bāzi, otrajā nodarbībā atlasījām jau nozīmīgākos potenciālos finanšu avotos un grupās mājasdarba veidā turpinājām analizēt konkrēto produktu. Kā mums būs veicies un, kas jauns notiks piektdien – dosim ziņu.

Kapacitātes projektu Radi "Radi Vidi pats" pats  finansē Islande, Lihtenšteina un Norvēģija caur EEZ un Norvēģijas grantu programmu “Aktīvo iedzīvotāju fonds”.

#KapacitātesProjekts

ActiveCitizensFund KapacitātesProjekts