Kontrasts

Fonta izmērs

news_show

Bērnudārza atklāšana Gruzijā

  Kā Latvijā, tā arī šeit, Gruzijā, 3.septembrī visi jaunu zināšanu kārie dodas savās skolas gaitās. Mēs šo dienu pavadījām kopā ar pašiem mazākajiem -  bērnudārzniekiem. Noteikti rodas jautājums, kāpēc tieši bērnudārzā pavadījām šo dienu?! Jūlijā un augustā, dažas dienas, bijām devušies uz bērnudārzu, lai palīdzētu iekārtot rotaļu laukumu ar jaunām rotaļlietām no otreizlietojamiem materiāliem. Tad nu bijām izgatavojuši krāsainu zīmuļu žodziņu, sakrāsojuši riepas visās varavīksnes krāsās un uztaisījuši televizora rāmi, kas kalpoja arī kā labs foto rāmis
trešajā septembrī. 
  Lai mazajiem šī diena būtu īpašāka, bijām sagatavojuši arī dažas izklaides. Protams, pats svarīgākais visā pasākumā bija dinozaurs, no kura dažs baidījās, bet dažs vēlējās būt labākajos draugos ar viņu. Un burbuļi, lieli, milzīgi un spīdīgi, tieši tādus bērni bija gatavi ķert vēl neizveidojušos. Ir jauki novērot, cik maz vajag bērnu priekam, lai degtu mazas dzirkstelītes acīs no tā lielā prieka, ko sagādājām.
  Bija patiess prieks palīdzēt bērnudārzam un ceram, ka mūsu izgatavotās lietas ilgi kalpos un radīs arī bērnos to prieku un mīlestību, ar kādu mēs tās taisījām.

Ineta Celmaine

Eiropas Brīvprātīgā Darba projekts "European bridge in our mind" tiek finansēts ar Eiropas Komisijas “Erasmus+: Jaunatne darbībā”, kuru Latvijā administrē Jaunatnes starptautisko programmu aģentūra, atbalstu. Raksts atspoguļo tikai autora viedokli.