Kontrasts

Fonta izmērs

news_show

Sarunu vakars “Saražojām. Ko nu?”

Visā pasaulē arvien aktīvāk sāk diskutēt par mūsu pašu radīto atkritumu problēmu. Attīstās bezatkritumu dzīvesveids, lietoto apģērbu veikali kļūst populārāki, izplatās drēbju un citu noderīgu lietu maiņas punkti, pašvaldību un valsts līmenī sāk runāt par aprites ekonomiku. Cik gatava šīm pārmaiņām ir Liepāja un Liepājnieki?
Aicinām uz vienpadsmito liepājnieku sarunu vakaru “Saražojām. Ko nu?”, kur dalīsimies veiksmīgos, tuvāk un tālāk noskatītos piemēros kā kopienas, pilsētas un pašvaldības tiek galā ar aizvien pieaugošo noderīgo, bet vairs neizmantoto lietu apriti. Tiem, kas vēl nezina, vairāk pastāstīsim par (pār)maiņas punktu, kas radies kā atbilde minētajai problēmai. Kopīgi lemsim par to, vai varam izveidot plašāku, redzamāku un vēl aktīvāku maiņas punktu, kā arī par to, vai Liepājā varētu attīstīt labošanas kafejnīcas (no angļu valodas repair cafe).
Saruna norisināsies Kopienas dārzā, Kuģinieku ielā 6.

Projektu “Radi Liepāju pats” finansē Islande, Lihtenšteina un Norvēģija caur EEZ un Norvēģijas grantu programmu “Aktīvo iedzīvotāju fonds”.

Pasākums var tikt fotografēts un filmēts. Iegūtie materiāli var tikt izmantoti Radi Vidi Pats un Aktīvo iedzīvotāju fonda komunikācijā.

ActiveCitizensFund