Kontrasts

Fonta izmērs

news_show

Kopienas dārzā notiks praktisks seminārs par permakultūru

6. septembrī pulksten 18:00 Liepājas kopienas dārzā norisināsies seminārs ”Permakultūras būtība un pamatprincipi”, uz kuru aicināti interesenti gan ar, gan bez priekšzināšanām par šo jomu.

Permakultūra ir ētisks un praktisks ietvars ekoloģiskam un ilgtspējīgam dzīvesveidam, lai apzināti plānotu un radītu efektīvas, daudzveidīgas, stabilas un reģenerējošas sistēmas. Seminārs paredzēts gan tiem, kam permakultūra ir svešvārds, kā arī tiem, kas jau ir iepazinušies ar permakultūras principiem, bet vēlas padziļināt savu izpratni par praktisko pielietojamību piedaloties darbnīcās, uzdodot sev interesējošus jautājumus un apmainoties ar pieredzi ar citiem dalībniekiem.

Semināra programmā plānots aplūkot permakultūras būtību un pamatprincipus, kā veidot augstās dobes, noskaidrot visu par augsnes auglību un mēslošanu. Noslēgumā būs vieta jautājumiem un diskusijai. Semināru vadīs Latvijas Lauku konsultāciju un izglītības centra Vides nodaļas vecākais speciālists dārzkopībā Māris Narvils.

Pasākumam nepieciešams pieteikties, elektroniski aizpildot pieteikuma veidlapu saitē:

https://forms.gle/VBC1T4R8o2KuzaQS9

Ieskats par LLKC sagatavotiem materiāliem saistībā ar permakultūru atrodama saitē -

https://lielozoli.lv/dzivesstils/permakultura/

Kopienas dārzs Liepājā tapis projekta "Radi Liepāju Pats" ietvaros.

Projektu “Radi Liepāju Pats” finansē Islande, Lihtenšteina un Norvēģija caur EEZ un Norvēģijas grantu programmu “Aktīvo iedzīvotāju fonds”

ActiveCitizensFund RadiLiepājuPats KopienasDārzs