Kontrasts

Fonta izmērs

news_show

Pastāsti savas pilsētrūpes mums!

Jau vairāk kā pusgadu projekta "Radi Liepāju pats" ietvaros mēs meklējam un testējam, kādi rīki veiksmīgāk piesaista un iesaista liepājniekus dažādu ar pilsētas attīstību saistītu izaicinājumu risināšanā. Mudinām ļaudis uz diskusijām, domapmaiņu, problēmu pamanīšanu un aktualizēšanu. To darām ikmēneša sarunu vakaros, tiešsaistes demokrātijas nodarbībās un ar kopienas dārza izveides starpniecību.
Oktobrī ieviesām konkrētas stundas, kad mūsu ofisā pieņēmām iedzīvotājus, lai uzklausītu viņu idejas un pamanītās problēmsituācijas, ko būtu vērts aktualizēt un kopīgiem spēkiem meklēt risinājumus. Ierobežojumu dēļ klātienē cilvēkus vairs nepieņēmām, tādēļ ieguldījām enerģiju tiešsaistes pasākumu rīkošanā. Tomēr gribam dot iespēju būt aktīviem arī tiem, kas ikdienā nelieto internetu. Tādēļ turpinām iesākto telefona zvanu veidā. Ja vēlaties pastāstīt par saviem novērojumiem un pievērst sabiedrības uzmanību kādām problēmām, zvaniet uz 25903405 otrdienās un sestdienās 9:00-12:00.

Atgādinām, ka sūdzībām par komunālajiem jautājumiem, ceļu kvalitāti u.c. praktiskām lietām Domē ir atbilstoši dienesti. Mēs labprāt uzklausīsim citus izaicinājumus, kuru risināšanā nepieciešams sabiedrības spēks.
Jautājumus un izaicinājumus, kas atkārtojas, aktualizēsim sarunu vakaros vai diskusijās ar ekspertiem, kopīgi meklējot risinājumus.
Projektu “Radi Liepāju pats” finansiāli atbalsta Islande, Lihtenšteina un Norvēģija caur EEZ un Norvēģijas grantu programmu Aktīvo iedzīvotāju fonds”.