Kontrasts

Fonta izmērs

news_show

Parunāsim par Liepājas Universitāti!

Februārī pievēršamies vienai no nozīmīgākajām Liepājas vietām un institūcijām, kas daudz ko pastāsta par pilsētu – Liepājas Universitātei. 
Raisīsim sarunas par un ap universitātes labajām un sliktājām pusēm, mēģināsim sadzirdēt, kur nepieciešami uzlabojumi un, kādi. Aicināti piedalīties gan studējošie, absolventi, gan mācībspēki un citi nozarē ieinteresētie. Savukārt 19. februārī dosimies universitātes izpētes velobraucienā.

Sarunu vakars ir neformālā atmosfērā ieturēts pasākums, kura laikā dalībniekiem ir iespēja izteikt savu viedokli par konkrēto tematu, ieklausīties citos, kā arī diskutēt savā starpā. Sarunu vakari ir mērķtiecīgi un tiek vadīti ar dažādu jautājumu un metožu palīdzību.

Pasākums var tikt fotografēts un filmēts. Iegūtie materiāli var tikt izmantoti Radi Vidi Pats un Aktīvo iedzīvotāju fonda komunikācijā. Pasākums notiks platformā Zoom: https://us02web.zoom.us/j/83414167879 

Pasākums norisinās projekta "Radi Liepāju pats" ietvaros. Projektu “Radi Liepāju pats” finansē Islande, Lihtenšteina un Norvēģija caur EEZ un Norvēģijas grantu programmu “Aktīvo iedzīvotāju fonds”

ActiveCitizensFund RadiLiepājuPats