Kontrasts

Fonta izmērs

news_show

Norisināsies sarunu vakars par Liepājas metalurga teritorijas attīstību

14. jūlijā, 18:00, Radi Vidi Pats aicina uz sarunu vakaru Liepājas iedzīvotājus, lai pārrunātu viņu redzējumu un noskaidrotu viedokli par metalurga teritorijas attīstību nākotnē.

Šis būs pirmais sarunu vakars, kuru plānots īstenot klātienē – Kopienas dārzā, Kuģinieku ielā 6. Saruna būs kā iesākums plašākai diskusijai, kas plānota jūlija otrajā pusē un, kurā piedalīsies arī jomas eksperti. Sarunas laikā veidosies lielāks priekšstats par tām problēmām un bažām, kas valda sabiedrībā attiecībā uz metalurga esošo situāciju un plāniem nākotnē.

Sliktu laikapstākļu gadījumā, organizatori sarunu vakaru pārcels tiešsaistē, par to brīdinot 2 stundas iepriekš.

Sarunu vakari tiek īstenoti projekta “Radi Liepāju pats” ietvaros un notiek kopš 2020. gada oktobra. Projekts “Radi Liepāju pats” uzsākts ar mērķi izmēģināt dažādas metodes, kas palīdzētu iesaistīt liepājniekus kvalitatīvu un demokrātisku dzīves apstākļu veidošanā. Tā ietvaros notiek sarunu vakari, tiek veidots kopienas dārzs, norisinās nodarbības par demokrātiju, kā arī plānoti tematiskie velobraucieni, diskusijas ar ekspertiem u.c.

Projektu Radi Liepāju pats” finansē Islande, Lihtenšteina un Norvēģija caur EEZ un Norvēģijas grantu programmu Aktīvo iedzīvotāju fonds”.