Kontrasts

Fonta izmērs

news_show

Nepatīk? Rīkojies!

Dzīve demokrātiskā sabiedrībā bieži vien nav nemaz tik vienkārša. Piedāvajam apgūt nodarbību ciklu “Neticu demokrātijai. Gribu demokrātiju”. Tas sevī ietvers 7 dažādas nodarbības, kuru laikā būs iespēja uzzināt par demokrātijas vēsturi un attīstību, dažādām demokrātijas formām un kopīgajiem principiem, kā arī lielu daļu uzmanības pievērsīsim demokrātijas rīku iepazīšanai, ar kuru palīdzību var ietekmēt lēmumus un aizstāvēt savas intereses. Izziņas process notiks interaktīvā veidā, spēlējot spēles, darbojoties grupās un diskutējot.

Nodarbības notiks projekta “Radi Liepāju pats” ietvaros, un tās vadīs biedrības “Radi Vidi Pats” pārstāves Ieva Ignatova un Anna Paula Gruzdiņa. Ievai ir izglītība un pieredze kā vēstures un sociālo zinību skolotājai, kā arī padziļināta interese par šiem jautājumiem. Anna Paula ikdienā strādā par muzejpedagoģi Liepājas muzejā un spēj aizraut dažādas auditorijas par dažādiem vēstures tematiem.
Otrajā nodarbībā “Nepatīk? Rīkojies!”, kas norisināsies tiešsaistē, 20. martā, 17:00, meklēsim atsauces likumos, kas dod tiesības piedalīties pašvaldības un valsts lēmumu ietekmēšanā. Pieteikšanās, rakstot uz ieva.ignatova@gmail.com
Nodarbību cikls tiks īstenots līdz šā gada oktobrim.
Projektu “Radi Liepāju pats” finansē Islande, Lihtenšteina un Norvēģija caur EEZ un Norvēģijas grantu programmu “Aktīvo iedzīvotāju fonds”.