Kontrasts

Fonta izmērs

news_show

Minam uz vēlēšanām!

14. Saeimas vēlēšanas strauji tuvojas un šogad izvēle ir ļoti plaša un gana raiba. Vai jau zini par kuru no 19 partijām balsosi?
Nē?!
Nekas, Tev vēl ir laiks, lai izpētītu sarakstus un izvēlētos sev piemērotākos kandidātus.

Vai zināji, ka šogad vari balsot jebkurā no savas pašvaldības iecirkņiem?
Mēs esam sagatavojuši nelielu papildus motivāciju izbraukt ar ričukiem visu iecirkņu maršrutu un kārtīgi izkustēties. Lai būtu vieglāk mīties un domāt, par ko vēlēt, ātrākajiem un radošākajiem piedāvājam foršas ilgtspējīgas pārsteiguma balviņas(powerbanka, termoss utt.

Braucienus pa iecirkņiem vari sākt jau ŠODIEN!

Noteikumi -
*Piereģistrē savu komandu (1-3 komandas dalībnieki) https://forms.gle/VppxDMtq32avR1J17 
*Brauc uz vēlēšanu iecirkņiem un atrodi QR kodu. Noskenē to un atbildi uz jautājumu. Par katru pareizi atbildētu jautājumu iegūsi 1 punktu.
*Tev ir iespēja nopelnīt papildus 1 punktu par katra iecirkņa apciemojumu, ja nofotogrāfēsies tā, lai bildē redzams iecirkņa nr. un ievietosi attēlu savā facebook vai instagram kontā ar tēmturiem #minamkovēlēt, #radividipats, radošāko attēlu autoram būs īpaša balva.
*Iespēja nopelnīt eksluzīvus 5 bonusa punktus, ja nofotografēsi, ka piedalies vēlēšanās un publicēsi foto savā facebook vai instagram kontā ar tēmturiem #minamkovēlēt#radividipats.
*Vari sākt ar jebkuru vēlēšanu iecirkni.
*Nav obligāti jāizbrauc viss maršruts - 
mērķis ir savākt pēc iespējas vairāk punktu un visātrāk izbraukt maršrutu(laika atskaite sāksies no pirmā jautājuma, ko atbildēsi), kā arī uzņemt visradošākās bildes pie iecirkņiem.

ActiveCitizensFund RadiLiepājuPats