Kontrasts

Fonta izmērs

news_show

Liepājniekus aicina uz sarunu par mikrorajoniem

Piektdien, 18. decembrī, 18:00 tiešsaistē notiks šī gada pēdējais sarunu vakars projekta “Radi Liepāju pats” ietvaros, kas šoreiz pievērsīsies mikrorajonu tematam.

Šā gada noslēdzošajā sarunu vakarā notiks atskats uz jau izrunāto, tostarp, sniegtas atbildes uz vairākiem jautājumiem par gaisa kvalitāti Liepājā, kam tika veltīta saruna iepriekšējā reizē. Turpinājumā tiks aktualizēts mikrorajonu temats – par nepieciešamajiem uzlabojumiem, ieteikumiem un mikrorajonu dzīves norisēm to cilvēku vērtējumā, kas tur dzīvo strādā vai mācās. Uz sarunu vakaru aicināts ikviens interesents, piesakoties Facebook notikumā vai rakstot uz e-pastu ilze.mors@gmail.com

Projekta “Radi Liepāju pats” ietvaros turpmāk katra mēneša pēdējā piektdienā norisināsies kādam aktuālam tematam veltīta saruna. Pirmais sarunu vakars un iepazīšanās ar projektu notika 30. oktobrī, 20. novembrī notika specsaruna par Karostas kopienas dārzu, savukārtt 27. novembrī – par gaisa kvalitāti Liepāju.Šajos sarunu vakaros kopumā piedalījušies vismaz 40 cilvēki.

Projektu “Radi Liepāju pats” finansē Islande, Lihtenšteina un Norvēģija caur EEZ un Norvēģijas grantu programmu Aktīvo iedzīvotāju fonds”.

Aktīvo iedzīvotāju fonds ir EEZ un Norvēģijas grantu programma, kas tiek īstenota 15 Ziemeļeiropas, Centrāleiropas un Dienvideiropas valstīs

Plašāka informācija par Aktīvo iedzīvotāju fondu: www.activecitizensfund.lv.

Informāciju sagatavoja:

Ilze More