Kontrasts

Fonta izmērs

news_show
No biedrības arhīva. Diskusija "Kaimiņu būšana"

Aicinām uz diskusiju par enerģijas pietiekamību Liepājā

Piektdien 4. novembrī pulksten 17:15 biedrība Radi Vidi Pats organizē diskusiju par enerģiju Liepājā, kas būs vērojama gan tiešraidē, gan klātienē Liepājas “Impact Hub” telpās Strautu ielā 4.

Diskusijā par “Liepāja un enerģija” piedalīsies pētnieks un vides zinātnieks Jānis Brizga, kurš pastāstīs par energo pietiekamību un tās ietekmi no vides viedokļa, dārzkopības speciālists un permakultūras entuziasts Māris Narvils, kurš dalīsies savā pieredzē izmantojot alternatīvus enerģijas veidus savā mājsaimniecībā, Liepājas Universitātes pētnieks Uldis Žaimis, kurš pastāstīs par jau pieejamām un nākotnes iespējām tehnoloģiju izmantošanā energoresursu taupīšanā, Liepājas pašvaldības administrācijas projektu vadītājs klimatu pārmaiņu un energoefektivitātes jautājumos Kārlis Beihmanis, kurš informēs par pilsētas plāniem energoresursu taupīšanā, jaunu tehnoloģiju ieviešanā, jaunām sadarbībām un citiem jaunumiem.

Iedzīvotājiem būs iespēja dalībniekiem uzdot jautājumus gan klātienē, gan tiešraides laikā, izmantojot facebook komentēšanas iespēju. Pasākums tiešraidē būs vērojams biedrības Radi Vidi Pats facebook kontā un pasākuma lapā.

Lai pieteiktos diskusijas vērošanai klātienē, rakstīt uz rvpliepaja@gmail.com ar norādi “diskusijai”.

 

Pasākums notiks projekta "Radi Liepāju pats" ietvaros. Projektu Radi Liepāju Pats” finansē Islande, Lihtenšteina un Norvēģija caur EEZ un Norvēģijas grantu programmu Aktīvo iedzīvotāju fonds”.

Pasākums var tikt fotografēts un filmēts. Iegūtie materiāli var tikt izmantoti Radi Vidi Pats un Aktīvo iedzīvotāju fonda komunikācijā. 

ActiveCitizensFund RadiLiepājuPats