Kontrasts

Fonta izmērs

news_show

Cik viegli ir palīdzēt?

Šādu jautājumu 26. janvārī 18:00 biedrība Radi Vidi Pats aicina uzdot cits citam, mudinot cilvēkus, biedrību un organizāciju pārstāvjus aktualizēt tematu, kas saistīts gan ar brīvprātīgo darbu, gan ar darbu, kas ikdienā paredz palīdzēt tām sabiedrības grupām, kas pašas par sevi pastāvēt nespēj vai nemāk.

Vai viegli ir palīdzēt kādam? Cik viegli ir palīdzēt? Ar kādām grūtībām saskaras organizācijas, kuru primārais uzdevums ir palīdzēt citiem? Kā un kur smelties iekšējos resursus, lai palīdzētu? Kā vispār palīdzēt un iemācīties saņemt palīdzību? Uz šiem un vēl citiem jautājumiem tiks meklētas kopīgas atbildes.

Vēl pirms sarunu vakara biedrība Radi Vidi Pats aicināja cilvēkus izcelt dažādas Liepājā un Latvijā mītošas organizācijas, kuru ikdiena aizrit palīdzības sniegšanā. Tika minētas tādas organizācijas kā “Dzīvnieku brīvība”, “Pakāpieni”, “Tuvu”, “YOU+”, “Dr. Klauns”, “Dzīvnieku aizsardzības biedrība Liberta”, “Ziedot.lv” un daudzas citas. Līdz pat sarunu vakaram pasākuma facebook lapā notiks dalīšanās ar dažādu organizāciju stāstiem – kāpēc palīdzēt nelaimē nokļuvušām ģimenēm, bēgļiem vai dzīvniekiem, jo katrai no organizācijām ir savs stāsts un rūpe par kādu grupu. Iespējams, ka pasākumā būs satiekama daļa no šīm organizācijām un to pārstāvjiem būs iespēja uzdot savus jautājumus.

Sarunu vakars notiks tiešsaistē, platformā Zoom. Uz to var pieteikties, rakstot info@radividipats.lv vai facebook.

Pasākums norisinās projekta "Radi Liepāju pats" ietvaros. Projektu “Radi Liepāju pats” finansē Islande, Lihtenšteina un Norvēģija caur EEZ un Norvēģijas grantu programmu “Aktīvo iedzīvotāju fonds”.

 

Informāciju sagatavoja

Ilze More

“Radi Liepāju pats” sabiedrisko attiecību vadītāja

29830259

ActiveCitizensFund RadiLiepājuPats