Kontrasts

Fonta izmērs

news_show

Aicinām uz sarunu par iniciatīvām

30. jūnijā, 18:00, Radi Vidi Pats aicina uz sarunu vakaru, lai pārrunātu, cik viegli vai grūti ir būt pilsoniski aktīvam Liepājā – ar kādiem rīkiem iespējams ietekmēt procesus. Būs gan pieredzes stāsti, gan padomi.

Sarunas laikā runāsim par aktīvismu, par to, cik daudz laika ikdienā tas prasa un, kā mēs Liepājā varam būt aktīvi. Tiks izmēģinātas dažādas iniciatīvu platformas, tostarp, arī biedrības Radi Vidi Pats mājaslapā esošā iniciatīvu forma.

Sarunu vakars norisināsies tiešsaistē, nepieciešama iepriekšēja pieteikšanās, lai iegūtu saiti, rakstot uz info@radividipats.lv vai piesakoties facebook notikumā (https://fb.me/e/1RBW0qsuh)

Sarunu vakari tiek īstenoti projekta “Radi Liepāju pats” ietvaros un notiek kopš 2020. gada oktobra. Projekts “Radi Liepāju pats” uzsākts ar mērķi izmēģināt dažādas metodes, kas palīdzētu iesaistīt liepājniekus kvalitatīvu un demokrātisku dzīves apstākļu veidošanā. Tā ietvaros notiek sarunu vakari, tiek veidots kopienas dārzs, norisinās nodarbības par demokrātiju, kā arī plānoti tematiskie velobraucieni, diskusijas ar ekspertiem u.c.

Projektu Radi Liepāju pats” finansē Islande, Lihtenšteina un Norvēģija caur EEZ un Norvēģijas grantu programmu Aktīvo iedzīvotāju fonds”.

 

Informāciju sagatavoja

Ilze More

info@radividipats.lv