Kontrasts

Fonta izmērs

news_show

Kultūrvietā INTERNĀTS iespēja vēl pēdējo nedēļu apskatīt izstādi 111____

14.-16.oktobrī vēl pēdējoreiz iespējams apmeklēt jaunajā kultūrvietā INTERNĀTS šovasar sadarbībā ar Liepājas māksliniekiem tapušo izstādi 1111_VIENS, kas mākslinieku redzējumā atspoguļo Laumas rajona vidi un cilvēkus.

 

24. septembrī kultūrvietā INTERNĀTS, Krūmu ielā 65, Radi Vidi Pats koordinēta projekta "500 SAULESPUĶES" ietvaros tika atklāta izstāde 1111_VIENS. Veidojot mākslas darbus, mākslinieki intervijās, vides ierakstos, kā arī strādājot ar foto arhīviem, pētīja sev nezināmus Laumas rajona aspektus. Tādējādi tapa audiovizuāli darbi, kuros iespējams satikt un iepazīt dažādus Laumas rajona iedzīvotājus, viņu uzskatus un aktuālās tēmas.

 

Izstādes mērķis ir veicināt izpratni par dažādajiem apkaimes iedzīvotājiem, iedziļinoties cilvēkos un vēsturiskos aspektos. Mākslinieki, strādājot ar dažadiem medijiem, kā fotografiju, video, audio un telpas instalācijām, veido vides, kurās atkāpties no ierastā skatapunkta, radot telpu diskusijai.

 

Izstāde vēl pēdējoreiz būs atvērta trīs dienas: 14. oktobrī pl.18-20, 15. un 16. oktobrī pl.12-18. Izstādes apmeklējumu citā laikā iespējams sarunāt individuāli, sazinoties ar Kasparu (22317238)

 

Izstādes darbu autori: Toms Beķeris, Leonora Latiša, Zane Ziemele, Alise Freimane, Diana Kasatikova, Renārs Zvirgzdiņš, Lote Anna Strīķe, Elza Ozola, Annija Jansone, Eva Bernovska, Daniels Donis, Kaspars Endols. Izstādes kurators: Pēteris Sīlis.
 

Izstādi kā daļu no projekta “500 SAULESPUĶES” finansiāli atbalsta Sabiedrības integrācijas fonds no piešķirtajiem Latvijas valsts budžeta līdzekļiem un tā tapusi sadarbībā ar Liepājas Universitāti, MPLab un biedrību “Radi Vidi Pats”.